středa 26. října 2016

I Am Hooligan, Interrogation, Ithaca, Kickboxer, Level Up


I Am Hooligan (2016) - 15 %
Jakmile se v názvu filmu objeví slovo "hooligan", je to v podstatě jasná cesta do zatracení. Britové na tomhle ujíždějí, nebo co, ale kvalita snímků o těchhle "fanoušcích" je pořád níž a níž, až nemá vůbec smysl se na ně koukat. Tohle je přesně ten případ toho, kdy můžete hodinu a půl ani ne věnovat něčemu lepšímu, třeba spánku.

Interrogation (2016) - 50 %
Takový normální, celkem profesionálně natočený akční thriller, který není nějak příliš brutální, ale v závěru se snaží překvapit celkem dobrým twistem, takže se mu ta mainstreamová zábava docela daří. Kdyby se tyhle filmy pokusily být trochu drsnější, stálo by to rozhodně za to ještě o něco víc a vyšroubovalo by se to lehce nad průměr.

Ithaca (2015) - 40 %
Meg Ryan se tak moc snažila, aby byl tenhle film plný emocí, že v něm není v podstatě nic jiného a vy máte jen pocit, že vás vydírá. Ano, je zde skvělé zachycení doby, je zde Tom Hanks na asi 10 vteřin, jsou zde další výborní herci, prostředí druhé světové války a čekání na zprávy o smrti, ale přitom je to tak tragicky nudné...

Kickboxer (2016) - 50 %
Je škoda, že je tohle jenom remake původního filmu, kde si JCVD zahrál hlavní roli, i když ona je pravda, že on má hlavní roli i v tomto filmu, kde se vtělil do role toho, kdo učí Erica Sloana tomu nejlepšímu kickboxu, aby byl schopen porazit Tong Poa. Děj má jen lehké změny, je to celkem fajn, ale prostě originál je originál.

Level Up (2016) - 20 %
Snímek "Level Up" se snaží být natolik zajímavý, až je prostě jenom podivný. Chce být něčím zvláštním, ale přitom chce pořád zůstat akčním thrillerem, ale nedaří se to, tempo se rozmělňuje tím, že nevíte, co je vlastně skutečnost, a co ne. Tady je to rozhodně na škodu a nebudete mít ze sledování dobrý pocit.

Žádné komentáře:

Okomentovat