pátek 19. června 2015

West Side Story, Accidental Love, Král Škorpion: Cesta za mocí, 3 Nights in the Desert, Star Trek VI: Neobjevená země


West Side Story (West Side Story, 1961) - 70 %
Jako muzikál je to výborné, jsou zde skvělá taneční čísla a Russ Tamblyn navíc předvádí i výborné akrobatické kousky, které mě opravdu dostaly. Jako variace na Romea a Julii je to celkem unylé a zbytečně zdlouhavé, kdy jsem měl pocit, že by se klidně hodina mohla odstranit. Stejně vám ale nějaké písně budou v hlavě znít i dlouho po skončení.

Accidental Love (2015) - 10 %
Dokud to bylo jen o tom, že ženská dostala hřebíkem do hlavy, byla to docela sranda. Škoda, že to trvá asi jen dvacet minut a film má další hodinu a čtvrt. Jakmile se do toho dostane politika, začíná to být příšerně nudné a vy máte místy chuť rovnou rozmlátit televizi. Ano, politika je sračka, ale tenhle film nakonec taky.

Král Škorpion: Cesta za mocí (The Scorpion King: The Lost Throne, 2015) - 50 %
Druhý díl je nadobro zapomenut. Tohle je opět to béčko, které jsem očekával, béčko, které chci vidět. Jednoduché, akční, zábavné a s postavami, které jsou více než snesitelné. Ano, je to naivní, je to hloupé, ale pro mě to prostě funguje. Takové seriálové podání s jednoduchými a špatnými efekty, ale bavil jsem se.

3 Nights in the Desert (2014) - 10 %
Symbolicky tupé a emotivně nevyzrálé zvracení do jednoho velkého kýble v poušti. Trojice postav, kterým přejete, aby je někdo napadl a snímek se změnil ve slasher, protože jejich utrpení je způsobeno jen tím, že jsou naprosto pitomý a potřebují cvokaře, ale ani v jeho případě není zaručen úspěch. Tklivé, strašlivě teskné, s tak podbízivou hudbou, že máte také chuť zvracet.

Star Trek VI: Neobjevená země (Star Trek VI: The Undiscovered Country, 1991) - 70 %
Pěkný, nostalgický díl, který mě až tak zásadně nebavil, ale kdy to končilo, přistihl jsem se u toho, že jsem dojatý. Tohle jsou prostě postavy, které vám přirostou k srdci, což se také stalo. Poslední film se starou posádkou a už nikdy více. Vzhledem k tomu, že tři představitelé jsou již po smrti, je to skutečně takové smutné rozloučení, které musí mít na milovníky původní série ten správný efekt.

Žádné komentáře:

Okomentovat