pondělí 22. září 2014

Always a Fire, Nahá pravda, La culpa, School Dance, Erica Wexler Is Online


Always a Fire (2012) - 70 %
Krásná ukázka toho, že když člověk chce, když má vůli, tak se dokáže vzepřít i skutečně zlým ranám osudu. Po dopravní nehodě byl odepsaný jako sportovec, ale on se chtěl dostat zpátky, chtěl zase běhat. Líbí se mi, že tenhle film nezamlčuje ani skutečně hnusné informace a celkem klidně je divákovi prezentuje. Je to drsné, ale o to silnější.

Nahá pravda (The Awful Truth, 1937) - 90 %
Krásný film, kde je zase jednou strašně moc vidět, jak je důležitá chemie mezi herci a samozřejmě i mezi herci a jejich režisérem. Leo McCarey ukazuje, jak je dokonalým režisérem pro komedii a jak dokáže vést hvězdy k tomu, aby vás skutečně bavily. Jedna z těch komedií, které jedou a nezastaví se a vás baví se dívat každou minutu.

La culpa (2010) - 40 %
Pomsta může mít různé podoby, což se nám tenhle snímek snaží ukázat. Bohužel do vede cestou, která jde z vrcholu strmě dolů. Ze začátku to vypadá na zajímavý kus, který má skutečně prvky thrilleru, ale následně se to rozmělňuje a náboj se z toho hrozně ztrácí. Škoda, potenciál tu byl určitě dobrý.

School Dance (2014) - 30 %
Hrozná komedie, se strašnými momenty, které bych raději zapomněl, ale stejně jsem se pár scénám zasmál. Mise tak rozhodně není splněna, ale mám pocit, že jsou ještě horší a ještě blbější kusy. Za pár hlásek smíchu, které jsem ze sebe vydal, si alespoň pár bodů tenhle snímek zaslouží.

A co jako, chce se říct po zhlédnutí tohoto snímku? Nějaký vykuk odpovídá na Facebooku mrtvé dívky. Natáčet o tomhle film je skutečně smysluplné... Ale když se k tomu řekne, že by mohla psát ze záhrobí, tak on se na to nějaký nešťastník podívá.

Žádné komentáře:

Okomentovat