úterý 22. října 2013

12 Rounds: Reloaded, A Viking Saga, A Viking Saga: The Darkest Day, Casting Couch, Cleaver Family Reunion

Tak dnes zase jedna taková menší dávka podprůměrnosti. Takovým filmům je lepší se vyhnout.
12 Rounds: Reloaded (2013) - 35 %
Kdyby to nebylo to samé jako "12 kol", tak je to i celkem snesitelný snímek, ale takhle je to naprosto stejná hra jako první snímek. Akorát jí hrají jiní hráči, kteří jsou více afektovaní a nudnější. Titulní záporák je skutečně klišé, až to pěkné není. Celý film je opět překvapivě sterilní a nezajímavý. Kde je nějaké napětí? To by přece v těchhle snímcích být mělo, ne?
Viking Saga, A (2008)
A Viking Saga (2008) - 35 %
Na tomhle snímku je na první pohled vidět, jak strašně je špatný, a to jak po stránce technické, tak i filmové a příběhové, na druhou stranu jsem měl pocit, že to někdo dělal s láskou. Tohle je hodně subjektivní pocit, protože ten film je podprůměrný, ale aspoň jsem si říkal, že ti lidé na sebe mohou být celkem pyšní. Nemají na to, aby zaujali širší publikum, ale mohou se tím chlubit. Alespoň v úzkém kruhu svých přátel.
A Viking Saga: The Darkest Day (2013) - 10 %
Na rozdíl od prvního dílu "A Viking Saga", s kterým nemá pokračování "The Darkest Day" nic společného, je tohle vizuálně mnohem profesionálnější, což ale nic nemění na tom, že je to jinak pořádná blbost. Nordické mýty po anglicku rozhodně nejsou výhrou, asi jako řecké báje po americku. Nemá to nic z té potřebné atmosféry.
Casting Couch (2013) - 10 %
Banda nýmandů se rozhodne, že natočí film, anebo alespoň udělá casting, aby se mohli seznámit s holkami, protože je asi nikdo nechce. Tak pokud jsou to takoví idioti, nedá se moc čemu divit. Kdyby se v tomhle filmu neobjevily některé dívky nahoře bez, přidaná hodnota je tu opravdu nulová. Nápad není špatný, ale tohle provedení je prostě debilní.
Cleaver Family Reunion (2013) - 20 %
Musím říct, že s těmihle černošskými komediemi mám problém. Oni je asi přece jen chtějí natáčet hlavně pro sebe. Smějí se naprosto nesmyslným věcem, jejich humor je hodně uřvaný... Tak mě napadá, že oni americké komediemi s bílými nejsou o moc jiné, akorát se z těch bílých herců stávají mezinárodní hvězdy. Kde se sakra stala chyba? Je pravda, že příběh nulový, hra na emoce předvídatelné, vtipy chybí. "Cleaver Family Reunion" vás nemá čím oslovit.

Žádné komentáře:

Okomentovat