čtvrtek 25. července 2013

Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) - 20 %

File:The book of love.jpg
Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (American Pie Presents: The Book of Love, 2009)

Tak konečně se mi podařilo dorazit i čtvrtý film s přídomkem - nebo předdomkem? - "American Pie Presents". No, a musím říct, že jsem rád, že to mám za sebou. A vzhledem k tomu, že se rovnou přiznám, že mě tenhle film vůbec nebavil. Tak tentokrát to bude jen stručně v několika krátkých dojmech:

Je naprosto jedno, jaký debil jste, stejně budete spát s tou nejhezčí holkou, co je na škole. Protože ve skutečném životě to tak prostě chodí.

Song "Laid" od Jamese je prostě peckou, která k "Prcičkám" patří. Má to v sobě něco, kromě textu, co dodává těmhle filmům, i těm superblbým prostě skvělý náboj.

I když vypadáte jako medvěd bez srsti, co právě nabral na zimní spánek, můžete být v pohodě, protože vaše postelové schopnosti jsou neskutečné a svou vyvolenou roztleskávačku uspokojíte tak, jako by to nikdo jiný nedokázal.

I když je postava prase nebo naprostá blbka, stejně se v závěru ukážou jako velmi charakterní lidé. Tohle je tak směšné, že by jeden brečel. Proč vytvářet postavy, jde přece jen o scénář a v závěru musí být všechno v pohodě.

Celou dobu to vypadá, že hlavní hrdinové jsou neskuteční prasáci, co jedou klidně až do Kanady do bordelu a nechají si tam kouřit od mamá, co by potřebovala vyměnit většinu kostí. Ale v závěru to jsou romantičtí frajeři, co chtějí jen uspokojit svou přítelkyni v krásném něžném sexu. Jasně, co na tom, že to vyznívá uvěřitelně jako celibát na dívčím táboře, hlavně že tu mohou být nějaké vtipné scény, kterým se mladí budou tlemit. Hahahahaha! Ne, je mi líto, ale tenhle film není vtipný. To "Prci, prci, prcičky: Spolek Beta" je proti tomu řachanda neskutečná.

Původní Steve Stifler je proti svým příbuzným hotový génius, který by měl dostat doktorát z filosofie, protože to, co tady jeden ze Stiflerů předvádí, to už je skutečně k pláči. Až na to s tím sobem.

První "Prcičky" přinesly Knihu. Ta je hlavním tématem i tohohle filmu. Člověk se z ní naučí akorát jazykové tornádo, ale to už bylo v prvních "Prcičkách". To jsou scénáristé opravdu tak laxní a neinovativní? Filmový byznys zajde na to, že se místo dobrých scénáristů zaměstnávají troubové, co dobrý scénář nepoznají od textu na zadní straně krabice od cereálií.

Už vím, proč je Amerika země zaslíbená. Všechny holky jsou tam děvky, a pokud ne, tak jimi brzy budou. To není můj názor, tohle je názor amerických filmařů a ti přece musí vědět, o čem mluví.

Kdy je na film vhodné kouknout: Když chcete utápět volný čas zbytečnými kravinami.
Hodnocení: 20 % za nesmírnou nudu, kde ubylo i nahých scén

Žádné komentáře:

Okomentovat