pátek 15. prosince 2017

Lone Wolves, Maurice, Revolt, Scooby-Doo! Frankenhrůza, Shock Wave




Lone Wolves (2016) - 20 %
Nudné sci-fi o to, jak je jediný člověk nadějí pro lidstvo, ale vy si většinu doby budete říkat, proč by zrovna tenhle týpek měl a mohl někoho zachránit. Není to dobré, není to povedené a není zde nic, co by z tohoto filmu dělalo dobrý sci-fi snímek. Dávám body v podstatě jen za snahu, že do toho tvůrci šli.

Maurice (Maurice, 1987) - 75 %
James Wilby, Hugh Grant a Rupert Graves vytvářejí zajímavý trojúhelník, anebo spíše dva páry, které jsou na svou dobu docela odvážné. Hlavně se ale ukazuje, že tohle jsou herci, kteří se nebáli, a že ani tvůrcům filmu nechyběla odvaha. A je to dobře. Snímek funguje a i dnes je velmi silným romantickým dramatem.

Revolt (2017) - 50 %
Lee Pace je herec, kterého mám docela rád, a to díky seriálu "Pushing Daisies". Dobrá vizuální stránka sci-fi filmu, to je další prvek, který mám rád a který dovedu ocenit. A tak si myslím, že si díky těmto dvěma aspektům a také tomu, že příběh se dá kousnout, film zaslouží alespoň průměrné hodnocení.

Scooby-Doo! Frankenhrůza (Scooby-Doo! Frankencreepy, 2014) - 50 %
Co si budeme povídat, z všech těch Scooby-Doo filmů, co jsem už viděl, je tohle jeden z těch lepších, a to především proto, že je to místy i docela vtipné. Stejně jako je to místy docela trapné, ale s tím už tak nějak počítám. Celkově je příběh ale nápaditý a hororová monstra zde mají docela dobré místo a také baví.

Shock Wave (2017) - 70 %
Ale jo, je to jiný akční film, než byste možná z Hong Kongu očekávali, je modernější, méně béčkový, ale docela mu to sedí, a to hlavně díky tomu, že Andy Lau je prostě hvězda jako blázen, a to v tom, jaký je profesionál a zvládne i scény, kde se fakt musí hrát, nejen bojovat. Dobře zvládnutý film, který mě bavil.

Žádné komentáře:

Okomentovat