pondělí 25. prosince 2017

Bonjour Anne, CarGo, My Pet Dinosaur, Studentská těla, Oklamaný




Bonjour Anne (2016) - 45 %
Na jednu stranu se to tváří jako fajn konverzační romance, na druhou stranu jsem si ale říkal, že doufám, že do té Paříže dorazí co nejdříve, protože odrovnaný jsem z filmu rozhodně nebyl. Jako kdyby si Eleanor Coppola zamilovala Woodyho Allena a chtěla natočit něco v jeho duchu. Natočila, ale je to opravdu jen v tom duchu.

CarGo (2017) - 20 %
Taková docela hodně levná náhrada za "Auta", která prostě nefunguje už jen proto, že je zde opravdu hnusná grafika. Takhle odfláknuté 3D jsem snad ještě neviděl, dokonce i textury jsou tak ubohé nebo plně chybí, že mi bylo skoro stydno se na ten film koukat. Nemluvě o tom, že vizuálně se to snažilo moc přiblížit "Autům".

My Pet Dinosaur (2017) - 40 %
V poslední době se točí až moc filmů rodinného ražení, kde vystupuje nějaký drak nebo dinosaurus, že to není už moc originální. Snímek "My Pet Dinosaur" má i problém v tom, že se snaží být moc roztomilý a dějově je opravdu hodně průhledný. Skoro od začátku je jasné, jak a kam bude snímek směřovat.

Studentská těla (Student Bodies, 1981) - 65 %
Rozhodně jedna z nejlepších hororových parodií, jaké jsem kdy viděl. Zná to slasher a dovede film jako slasher podat, ale přitom je všechno postavené na hlavu. A většinou to ani není moc trapné. Jsou zde dobré scény, dobré prvky, díky kterým jsem se skutečně bavil a film jsem si užil. Takové parodie by se mohly točit.

Oklamaný (The Beguiled, 2017) - 60 %
Sofia Coppola natočila vizuálně podmanivý film, kterému asi není moc co vytknout do stylizace, kostýmů a výpravy, čemuž ještě pomáhají herci, kteří svoje party zvládli skvěle, hlavně Kirsten mi tu přišla krásně v pozadí, taková skoro hloupá, což mi k ní nesedí, ale přitom to zvládla skvěle. U Nicole se tomu ani nedivím.

Žádné komentáře:

Okomentovat