středa 31. května 2017

Bad Men of Tombstone, Badrinath Ki Dulhania, Blood, Sand and Gold, Schulmädchen-Report 12. Teil - Wenn das die Mammi wüßte, Tarzan and the Valley of Gold


Bad Men of Tombstone (1949) - 60 %
Standardní americký western, který si nechce moc špinit ruce a který je celkem fajn si pustit v nedli odpoledne, protože nemusíte moc řešit. Vše je rozděleno na dobré a špatné, šerif je v právu a musí se vypořádat z hajzly, kteří ohrožují jeho město a jeho samotného. Nic, co by bylo vyloženě zapamatovatelné.

Badrinath Ki Dulhania (2017) - 55 %
Přesně takový film, který z Indie očekáváte. Je to moderní, je to líbivé, má to cit pro záběr a hlavně pro barevnost, jsou v tom písně, má to romantickou linii, která není vyloženě jednoduchá a musí si projít svými překážkami. V tomhle je to celkem průměrné. Navíc to má ještě sociální kritiku, která lehce filme oživuje.

Blood, Sand and Gold (2017) - 30 %
Jako kluk jsem míval podobné dobrodružné snímky o honbě za pokladem docela rád, vlastně je mám rád pořád, ale tohle je prostě moc amatérské na to, aby mě to mohlo bavit. Nenadchlo mě to, nemělo moc čím. Akce je zde nudná a samotné hledání pokladu v sobě nemá žádný dobrodružný náboj, postavy vás nebaví.

Na začátku to skoro vypadalo, že by to mohlo být i zajímavé, ale to je čistě subjektivní názor, který je dán skutečností, že se tam objevila holka s culíky. Na ty prostě slyším. Jenže ta se vytratila, a pak už je to zase klasická nuda, která už je narušována jen tím, že prezentované holky tu mají docela pěkně velká ňadra.

Tak jsem si po prvních minutách říkal, jestli začíná další film s Tarzanem, anebo to bude nějaká bondovka. Mike Henry se mi jako představitel Tarzana dvakrát nelíbí, stejně jako se mi nelíbí, kam jsou nasměrovány poslední příběhy, které jsem v sérii viděl. Jako kdyby to už z Tarzana nemělo skoro nic.

Žádné komentáře:

Okomentovat