úterý 7. března 2017

100 Streets, A Street Cat Named Bob, Liebe zwischen Tür und Angel - Vertreterinnen-Report, The Spectre, Wild for the Night


100 Streets (2016) - 55 %
Londýn je zde hezky nasnímaný a to se mi na filmu docela líbilo. Postavy nejsou špatné a na Gemmu se pořád dobře dívá, i když se snaží hrát. A že jí to vlastně jde. Bohužel jako lidské drama mě to tolik nezaujalo a spíše jsem si užíval kameru, která mě v tomhle filmu prostě bavila. Jako celek tedy spíš průměr, díky kameře lehký nadprůměr.

A Street Cat Named Bob (2016) - 70 %
Hezký, civilní příběh o tom, jak se jeden člověk dovedl vyrovnat s drogami, které dlouhodobě užíval. Film je vlastně zpovědí natočenou podle knihy, a kočka tentokrát neslouží jen jako nějaký rádoby líbivý nástroj na diváka, ale jako jediná terapie, která dovedla Jamesovi pomoct. Příběh není zbytečně vyhrocený, je to dobré.

Z tohohle snímku si nebudu pamatovat skoro nic, což si myslím není zrovna nejlepší vizitka pro film, který by měl být erotický a zároveň zábavný. Erotické scény zde nejsou vůbec nic extra, no a humor se z toho vytratil po prvních několika minutách. Erotiku mám rád, ale tohle mě prostě nebavilo ani trochu.

The Spectre (2010) - 70 %
Rozhodně nejlepší z krátkých filmů, které byly zařazeny pod projekt "DC Showcase". Příběh, který se zde odehrává, není nijak originální, ani ten zvrat není skvělý, ale skutečnost, že to místy má pořádně hororovou atmosféru, mě opravdu dostala. Tohle jsem nečekal, a tak mě to příjemně překvapilo.

Wild for the Night (2016) - 50 %
Na snímku oceňuji v podstatě jen to, že se jedná o zajímavé, originální a lehce novátorské pojetí v tom, jak přistupovat k žánrům. Taneční thriller zní divně a ono to také docela divné je, ale tvůrci se snažili, a i když je příběh takový skoro až klasický, tak v něčem nové to je. Bohužel to neznamená, že vás to bude bavit.

Žádné komentáře:

Okomentovat