čtvrtek 12. února 2015

Carmen Jones, Age of Ice, Lap Dance, Tell, The Good Lie


Carmen Jones (Carmen Jones, 1954) - 65 %
Muzikál, který vyhrává hlavně na tom, že ty melodie jsou prostě známé a krásné. "Carmen Jones", už podle jména, si bere inspiraci z opery "Carmen", ale zazní zde i další známé melodie. Představitelka hlavní role je krásná, ale osobně se mi více líbil její zpěv, který je skutečně devizou tohoto filmu. Jinak je to pořád příběh o tom, že je těžké si vybrat toho správného, a ještě těší to tomu druhému říct.

Age of Ice (2014) - 10 %
Klasika od Asylum, kde už mi vadilo tolik detailů, že jsem se na to prostě nemohl koukat. Jako pohled na zasněžené pyramidy mi přišel docela cool, ale to je opravdu všechno. A na hodinu a čtvrt dlouhý film, to není zrovna moc... Příběh také není navíc moc originální a ty vědecké hemzy jsou opravdu hloupé.

Lap Dance (2014) - 35 %
Na romantiku podle skutečné události to není až tak zlé, ale mohlo by to být ještě lepší. Chvílemi je to samoúčelné a jen to chce vzbudit emoce. Některé postavy jsou zbytečné a mají jen jeden úkol, načež mizí z plátna, nebo se tam prostě akorát promenádují, aby se neřeklo. Tyhle sladkobolné pohádky moc nemusím.

Tell (2014) - 65 %
Docela dobře nadupaná a natočená akční komedie, která se v závěru až moc snaží o nějaký dramatický přesah. Mám rád Katee Sackhoff, a tak jsem předem nadšený ze všeho, kde se objeví. Tady navíc ještě jsou Tudyk, Patrick, Lee a Ventimiglia, což je obsazení prostě béčkově skvostné. V tomhle směru se mi film líbil moc.

The Good Lie (2014) - 70 %
Film je to vlastně celkem dobrý a ukazuje se, že ono i přestěhovat se do Ameriky s tím, že to bude země zaslíbená, je jedna velká lež. Co mi ale nesmírně vadilo, to je vypočítavost přidání charakteru, který hrála Reese. To je tak nesmírně klišovitá postava - žena, co je jí všechno jedno, ale až když pozná naprosto jiné lidi, uvědomí si, co dělala špatně - až je to prostě nepříjemné.

Žádné komentáře:

Okomentovat