sobota 7. června 2014

We Will Live Again, Batman a Robin, Sevilla, Futurama: Benderova hra, Yellow Sticky Notes


We Will Live Again (2012) - 80 %
Přiznám se, netušil jsem, že takové organizace skutečně existují. Našetřete si 28 000 dolarů a nechte se zmrazit, protože nikdy nevíte, co lidi za pár desítek nebo stovek let vyvinou za technologii, která vás přivede zpátky ke skutečnému životu. No, 28 000 dolarů ještě není tolik, asi začínám šetřit.

Batman a Robin (Batman & Robin, 1997) - 20 %
To opravdu nikdo neviděl, že už ten scénář je debilita? Clooney vůbec není charakterově špatně obsazený herec, ale ten scénář je tak přeplácaná blbina, kde se popírají i komiksová fakta, že se na to koukat nedá. Mohou za to i nepříčetné barvy. Je smutné, když mi jako nejlepší scéna přijde ta naprosto poslední, kde postavy tří superhrdinů běží vstříc kameře. Takový měl být celý film. Temný, ne panoptikum magorů a barev.

Sevilla (Sevilla, 2012) - 55 %
Snímek mě rozhodně nezaujal tolik, jak asi zamýšlel. Ta forma "Jízdy" je až moc povědomá, ale proč ne, pointa je alespoň pojatá trochu jinak, i když výsledek se zase tak neliší. Ten jeden moment je tu celkem zajímavý, ale není to výjimečné.
Film můžete zhlédnout zde.

Futurama: Benderova hra (Futurama: Bender's Game, 2008) - 55 %
"Futurama" si vzala na paškál tentokrát fantasy žánr a pustila se do klasiky největší, do "Pána prstenů". Musím uznat, že ten příběh v první půlhodině vypadá naprosto jinak, ale nakonec se k tomu podstatnému dostaneme. Osobně se mi tenhle díl moc nelíbí, ale opět zde jsou momenty, které prostě vtipné jsou. "Futurama" nemůže nikdy úplně zklamat, alespoň tehdy, pokud vám sedí seriál.

Yellow Sticky Notes (2007) - 60 %
Nápad sám o sobě je to docela dobrý. Oslovit 15 různých kanadských animátorů a udělat animaci jenom pomocí žlutých lepících papírků. Jako experiment výborné, výsledek je takový... no celkem průměrný, nic úplně překvapivého, výjimečného.
Film můžete zhlédnout zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat