pátek 27. června 2014

Střelený, The Perils of Growing Up Flat-Chested, 4Play, Howard Cantour.com, Abducted


Střelený (Bulletproof, 1996) - 20 %
Je vidět, že se Sandler na tomhle filmu nijak scenáristicky nepodílel. Prostě ho chtěli šoupnout do filmu jako hláškujícího blbečka, který nakonec všechno zachrání. Jenže tenhle buddy movie prostě nefunguje, protože ti dva nejsou buddies a ani se jimi nestanou. Otravné postavy v otravném příběhu, který v sobě nemá žádný nápad.


Když je člověk starší, uvědomuje si, že jako dítě dělal zbytečné hlouposti. Osobně jsem si takovými fázemi, kdy jsem něco na sobě neměl rád, nebo nesnášel, taky prošel. Kdyby se na to člověk prostě vykašlal, bylo by to mládí klidnější. Ale taky bez napětí. Tenhle film zachycuje podobné momenty naprosto skvěle.

4Play (2014) - 50 %
Byl jsem celkem překvapený, že jsem se bavil. Možná to bylo i tím smíchem v pozadí. Tohle je vlastně filmový sitcom, kde jsou i nějaká vystoupení standup komiků. Jako celek to moc funkční není, ale jednotlivé vtipy sem tam docela ujdou. Ke konci už je to ale přece jen dlouhé a dostavuje se pocit, že to snad nikdy neskončí.

Howard Cantour.com (2012) - 25 %
Shia možná chtěl sdělit nějakou myšlenku, ale podařilo se mu jenom pracovat s dialogy/monology, ale s obrazem vůbec. Všechny scény jsou neskutečně jednotvárné, jako kdyby ani nedokázal vyjádřit emoce pomocí obrazu. Film ve mně nic nezanechal.

Abducted (2014) - 40 %
Příběh "ze života", který se snaží být celkem drsný, což se mu daří, a také emotivní, což se mu už daří výrazně méně. Čekal jsem silné drama, je to ale spíše akční film, který má důraz hlavně na dramatickou stránku než na akci samotnou. Je to takové nijaké, nedokázalo to udržet moji pozornost.

Žádné komentáře:

Okomentovat