středa 17. července 2013

Hollywood Sex Wars (2011) - 20 %


Hollywood Sex Wars (2011)

To, že hlavní mužská postava vypadá jako herec z německého porna 70. let, a hlavní ženská postava vypadá jako herečka z amerického porna poslední dekády, to ještě neznamená, že máte zaděláno na úspěch. Ano, nebudete mi věřit, ale opravdu to chce trochu víc, než jen vnadné ženy a chlapíky s knírem, aby se člověk bavil, nebo co měl u tohohle filmu dělat. Pravda, někomu tohle stačit bude, protože se zde celkem často objevují obnažené ženy a jsem si jistý, že se najdou lidé, které tohle zaujme. Rozhodně je tím neodsuzuji. Ono je to to jediné, čím snímek "Hollywood Sex Wars" zaujmout dokáže.

Když vám budu vyprávět základní zápletku, kolem které se snímek točí, řeknete si, že by to vlastně mohla být celkem dobrá komedie, která vás pobaví, ale zároveň vám ukáže, jak špatně se k sobě obě pohlaví chovají. Bohužel, první dojem snadno klame. Tak tedy k příběhu: Trojice nýmandů, kteří toho vzhledově moc nepobrali. Alespoň zdánlivě, se seznámí s borcem, který v Hollywoodu ojíždí všechno, co má dvě nohy a dva silikonové vylepšováky. Tenhle borec by měl trojici naučit, jak sbalit babu svých snů. Všechno by šlo super, kdyby se i ženy neorganizovaly v opačné snaze - dát chlápků jasně najevo, že nejsou jen nějaké maso, které si mohou objednat v krámu na pultu. Nebo pod pultem. Kdo vyhraje? Kdo má na to větší koule? Ono je to vlastně jedno, protože  film vás stejně odradí od toho, abyste komukoli fandili.

Kde je problém? Tak především je to ve vykreslení postav. Hlavní borec vypadá jako německý pedofil a jeho kouzlo u žen nejspíš pochází z několika hodin, které musel strávit v Bradavicích, protože jinak nevím, jak by docílil toho, že je takovým borcem. Jeho tři učňové jsou neschopní troubové, kteří chtějí iluzi raději než cokoli jiného. Ještě hůře jsou ale vykresleny ženy. I když by v příběhu měly být těmi silnými, vlastně je scénář pořád zesměšňuje a dělá z nich hloupé pipinky, které poslouchají jednu královnu, jejíž pohled na svět je očividně pouze skrz kalhotky. Ona a její namachrovaný protějšek s tváří německého hřebce, jsou smutnou ukázkou toho, jak by neměly hlavní herecké hvězdy vypadat. Nutno ale přidat, že je to scénář, který jejich charaktery dokonale zabíjí. Vtipy o sexu jsou strašně zábavné. Pořád. Hahahaha... Nejsou! Chce to příběh, chce to smysl pro humor a schopnost vtip vystavět. Tohle nejsou ani smysluplné gagy.

"Hollywood Sex Wars" jsou dalším z filmů, kterými byste si neměli zatěžovat život. Jeho impotentnost tkví v tom, že naprosto rezignuje na to, aby vyprávěl jakýkoli příběh, a spokojí se se stupidními vtipy, které ani nemají šanci na to být zábavné. Záběry na ňadra mají odvést vaši pozornost a vnutit vám pocit, že tohle je vlastně bomba film, když tam jsou tyhle kozaté borky, ale bohužel takhle jednoduché to není. Za kozatým obalem se neskrývá nic, jen dutost. Další ukázka toho, jak se snaží tvůrci opít diváka rohlíkem a za každou cenu mu nabízet filmy, i když je to hovadina již od začátku.

Kdy je na film vhodné kouknout: Když chcete vidět, jak se nemají balit holky. A hlavně to, jak se nemají točit filmy.
Hodnocení: 15 % za hodně špatný návod na stupidní chování


Žádné komentáře:

Okomentovat