neděle 3. prosince 2017

Dead Again in Tombstone, Ernest kanonýrem, Mindhorn, Pařba o Vánocích, Science Fiction Volume One: The Osiris Child




Dead Again in Tombstone (2017) - 50 %
Danny Trejo se pro tuhle roli prostě hodí, v jeho podání to ale rozhodně není klasický western, ale takový blazeovaný, béčkový akční film, na kterém je trochu vidět, že nebyl moc drahý, ale popravdě mi to nějak extra nevadilo. Westernové filmy s hororovými prvky moc nefungují, ale u tohohle se dalo čekat, že to bude tak nějak průměrné, spíše horší.

Ernest kanonýrem (Ernest Rides Again, 1993) - 40 %
Tohle už se moc nepovedlo. Ernest je tu sice v hlavní roli a jde v první řadě o něj a jeho ptákoviny, ale až na pár scén tohle opravdu není vtipné. Jako kdyby se tvůrci trápili a nevěděli s čím přijít, prostě jen plnili scény špatnými gagy a hloupými kecy. Jsem zvědavý, jak se s tím popasovaly další díly téhle série.

Mindhorn (2016) - 80 %
Snímek, který mi sedl jak svým humorem, tak celou zápletkou. Je to odkaz na staré kriminální seriály, které byly přitažené za vlasy, je to parodie na ně, ale jakoby i jejich oslava. Má to ten správný retro styl, což se mi líbí, je to místy opravdu hodně pitomé, což se mi líbilo ještě více. Jen mi pár minut trvalo, než jsem na tenhle humor najel. Ale pak už se jelo skvěle.

Pařba o Vánocích (Office Christmas Party, 2016) - 60 %
Mohlo to být ještě vtipnější, ale jsou zde tak magorské postavy, že mě místy prostě dostávaly. Jennifer Aniston je trochu nudná, ale její postava je z hlediska vývoje blbě napsaná. Zato Olivia Munn je pořád nádherná a já z ní prostě nemůžu. Každou scénu s ní jsem si užíval, dovedla mě i rozesmát.

Já jsem čekal, že tohle bude něco skutečně špatného, ale jak se ukázalo, vůbec to nebylo tak zlé, jak by si jeden myslel. Jsou zde dobré prvky sci-fi, je zde i nějaké to vztahové drama, v tomto případě mezi otcem a dcerou, které je sice provařené, ale fajn, dá se to kousnout, a pak je zde i triková stránka, která mile překvapí.

Žádné komentáře:

Okomentovat