čtvrtek 7. prosince 2017

Batman a Harley Quinn, Ernest jede do Afriky, Road to Rio, The Wheeler Dealers, Titanic




Batman a Harley Quinn (Batman and Harley Quinn, 2017) - 60 %
Kdo by to byl čekal, že z komiksového animovaného filmu mě nejvíce nadchne muzikálové číslo. Ale scéna v baru je prostě dobrá a obě písně, hlavně tedy ta první, jsou docela chytlavé. Navíc je to laděno do humoru, což se s postavou Harley Quinn dalo čekat. Po dlouhé době komiksový animák, který mě bavil.

Ernest jede do Afriky (Ernest Goes to Africa, 1997) - 20 %
Docela by mě zajímalo, jestli bylo zábavné alespoň natáčení a herci si ho užili. Protože divák si rozhodně sledování neužívá a je to komediální utrpení. Jim Varney už rezignoval na cokoli originální, prostě se jen převléká a dělá vlastně jen jeden nebo dva ksichty, i když je jeho obličej gumový. Bohužel zde nic vtipného není.

Road to Rio (1947) - 70 %
Dvojice Bing Crosby a Bob Hope je natolik dobrá, že se prostě muselo z tohoto filmu něco povést. A rozhodně se povedlo. Skoro jako kdyby se v tomhle snímku trochu inspirovalo "Někdo to rád horké", ale "Road to Rio" přece jen není až tak vtipný, není tak nařachaný a nedostane vás tolik. Přesto vás bude nejspíš bavit.

The Wheeler Dealers (1963) - 50 %
James Garner rozhodně měl komický talent, čehož je tento snímek důkazem, ale sám o sobě není až tak dobrou komedií, protože zde hodně často vázne tempo, kdy chvílemi, jako kdyby se ani nic nedělo. Což je škoda, protože divák se v takových pasážích hodně rychle začíná nudit. Místy se ale budete usmívat.

Titanic (Titanic - La leggenda continua, 2000) - 10 %
Nějak nechápu, proč byl tenhle snímek vlastně natočený. V podstatě variace na Cameronův spektákl s tím, že příběh je hodně zjednodušen, což vede k romantické trapnosti, a do toho jsou zde zvířátka jako milé vedlejší postavy, které dokonce i předvedou nějaké moderní hudební číslo. Tohle je příšerná neinvenční křeč.

Žádné komentáře:

Okomentovat