pondělí 15. května 2017

Catfight, Julchen und Jettchen, die verliebten Apothekerstöchter, Tarzan and the Amazons, The Delavine Affair, The Denver Kid


Catfight (2016) - 60 %
Parádně absurdní film, kde se setkají dvě spolužačky, které se nikdy neměly moc v lásce. Jejich negativní emoce dostoupí vrcholu, což vede k tomu, že se pořádně servou na schodišti. Jedna to odnese pořádnou ránou do hlavy, kdy se probouzí až za dva roky. Všechno je jinak. Ale to je jen začátek. Toho absurdního je zde dost, ale ke konci už to není ono.

Holky se ve škole učí sexualitě a poznávají vlastní tělo. Je to příjemně dráždivé, je to hezky odvážné a je zde vidět skutečně dost, ale není to vyloženě pornografie. Prostě takový fajn erotický snímek, který nemá nějak zásadní děj, holky se poznávají, pak se poznávají s muži a všechno to mezi sebou šuká.

Tarzan and the Amazons (1945) - 45 %
Chvíli jsem si říkal, proč Amazonkám vládne chlap, ale nakonec jsem pochopil, že to je přece jen žena. Archeologové se chtějí dostat k pokladu amazonek, Tarzan jim v tom pomůže, tak se ocitne na špatné straně, ale všechno napraví. Proti dvěma předchozím dílům je to pořádný úpadek do nudy. Mám pocit, že za to může návrat Jane.

The Delavine Affair (1955) - 60 %
Takový celkem příjemný snímek, který má nádech noriového filmu, ale přece jen je zde trochu více nadhledu, než by bylo třeba. Příběh je celkem přímočarý a odhalení není nějak efektivní, ale postavy novináře a jeho společnice jsou dost fajn na to, aby vás odvedli až do toho konce. Hodinová jednohubka.

The Denver Kid (1948) - 50 %
Klasický western, kde se toho hodně odehrává v dialozích a na konci dojde k vyřešení problému. Není to v ničem moc objevné, dobří jsou skutečně dobří, ať už si veřejnost myslí, co chce, pravda zvítězí a zlo je poraženo. Standardní model, který v tomhle ohledu nijak moc zásadně nevyniká. Nenadchne, ani neurazí.

Žádné komentáře:

Okomentovat