neděle 7. května 2017

A Town Called Bastard, All We Had, Die teuflischen Schwestern, Noc je ještě mladá, Taken Heart


A Town Called Bastard (1971) - 65 %
Asi je to trochu míněno i jako komedie, ale přitom je tenhle western docela temný a má svoje hodně nepříjemné momenty. Sešli se zde hodně zajímaví herci - Telly Savalas, Robert Shaw a Martin Landau - a mně se jejich vystoupení líbilo. Má to gradaci a to věšení je zde docela nepříjemné a je ho hodně.

All We Had (2016) - 60 %
Katie Holmes se chopila nejen hlavní role, ale také režie tohoto snímku, kde především sebe ukazuje jako celkem schopnou herečku, která se nebojí trochu zašpinit. Musím říct, že jí docela fandím, a tak i tahle povrchní sonda "na dno" společnosti se mi líbila, hlavně proto, že prostě chce ukázat, že zde nějaké problémy jsou. Není to objevné, ale je to určitý pohled.

Klasicky nudný Jesús Franco, který se snaží o to, aby jeho filmy měly nějaký příběh, ale nakonec to stejně dopadne tak, že je to souběh několika lehce erotických scén, kde jsou herečky mnohdy docela toporné, a tyto scény jsou propojeny jen nějakou obyčejnou vatou. Ještě že se na ty dámy dá docela koukat.

Noc je ještě mladá (Take me Home Tonight, 2011) - 35 %
Topher Grace a Teresa Palmer se za mě v tomhle filmu k sobě ale vůbec nehodí a já jsem je sledoval s lehkým utrpením, protože tohle prostě není romantická komedie, která by mě bavila. Tlustý kámoš je asi nejvtipnější, což je docela smutné, protože ostatní postavy jsou nudné. Tohle se celkově prostě nepovedlo.

Taken Heart (2017) - 40 %
Namísto Liama Neesona je to teď matka nějaké dcery, která se snaží svého ztraceného potomka zachránit před nějakým ošklivým osudem, který by ho mohl čekat. A tak sledujeme takový málo akční thriller, který je v poměrně pomalém tempu, kde vás snad nic nedokáže pořádně vytrhnout, hlavně proto, že je prostě jasné, jak to skončí.

Žádné komentáře:

Okomentovat