pondělí 27. března 2017

Poslední případ, In 80 Betten um die Welt, Siddhartha, Sold, Sticky Notes


Poslední případ (The Final Problem, 2017) - 60 %
Tohle už na mě bylo prostě moc přeplácané. Jako kdyby tvůrci nevěděli, jak moc víc to ještě zamotat, aby to byl skutečně překvapivé. Už jen čekám, že bude další sezóna a tam budou další superzáporáci a ty díly budou ještě divnější, aby to pak na konci ještě více dávalo smysl. Pořád mám ten seriál rád, ale možná je třeba skončit.

Erotický film, který nám ukazuje, že sex je možné provozovat v každé zemi. Ne, tohle skutečně není zjištění, které by bylo jakýmkoli způsobem objevné. Takhle to prostě je. Skoro je tu náběh na něco ostřejšího, ale toho se tvůrci nejspíš zalekli, a tak zůstávají jen náznaky, které nejsou bohužel nijak převratné.

Siddhartha (2016) - 45 %
Ten příběh se jeví skoro jako něco trochu víc než jen obyčejná romance, ale opravdu je to jen takový náznak. Celé se to točí kolem toho, že si ona vybrala chlapa, který je vlastně tak trochu i grázl. Ale vzhledem k tomu, že je tak neodolatelný, tak to stejně nakonec musí dobře dopadnout a "pravá" láska zvítězí.

Sold (2016) - 80 %
Mohlo by se zdát, že tohle bude snímek, který bude hrát hlavně na emoce, ale on je podán s takovým realismem, že někdy budete raději odvracet oči. Tady je život prodané dívky prezentován způsobem, který je skutečně drsný a skutečně uvěřitelný. Takové příběhy se mohou dít a nemusí to být jen v Asii.

Sticky Notes (2016) - 60 %
Líbí se mi, že tu Ray Liotta skutečně hraje, a tak tenhle snímek trochu nadhodnotím. Ale je to i tím, že se mi líbily postavy. Bohužel ty se nikam moc nevyvinou a my vlastně jen sledujeme, jak si procházejí nepříjemným obdobím života, jak se chtějí někam posunout, ale není moc kam. Postavy u mě ale dobré.

Žádné komentáře:

Okomentovat