sobota 25. března 2017

Deepwater Horizon: Moře v plamenech, Flashdance, Skomírající detektiv,Les bas de soie noire, Torchy Blane... Playing with Dynamite


Deepwater Horizon: Moře v plamenech (Deepwater Horizon, 2016) - 70 %
Tenhle film se mi nelíbil proto, že byl herecky skvělý, i když takový Kurt Russell se mi tu hodně líbil, ale především mě dovedl zaujmout tím, jak skvěle byla celá havárie i neštěstí zpracovány. Tady jsem měl skutečně pocit, že jsem na ropné plošině, že tam všechno je, jak by mělo mít. O to byl pak prožitek silnější, i když víte, co se stane.

Flashdance (Flashdance, 1983) - 70 %
Skvělá hudba, a to už od prvních vteřin, skvělá taneční vystoupení, také od první chvíle, a navíc výtečná atmosféra 80. let, která je tady nádherně koncentrovaná. Tohle není film, který by mě okouzlil svým příběhem, i když ten je naivně roztomilý, ale prostě tím, jaké prostředí zachycuje, jakou dobu a s jakými postavami. Jennifer Beals je kouzelná!

Skomírající detektiv (The Lying Detective, 2017) - 75 %
Na jednu stranu jsem si říkal, o čem to proboha zase je, na druhou stranu to bylo zase celkem chytré, anebo se to jako chytré tvářilo tak dobře, že jsem na tu hru opět skočil. Postavy se pořád dál vyvíjejí, případy jsou pořád zajímavé a Toby Jones byl jako záporák geniálně zvolený. Jojo, tenhle díl stál za to.

Les bas de soie noire (1981) - 60 %
Je to porno, no. A je tu tak nějak to, co od porna očekáváte. Normální sex, orální sex, výstřiky, nakonec dojde i na anální sex, lesbický sex, prostě vše základní i méně základní koncentrované v jednom filmu, kdy stáří snímku mu v mých očích přidává na zajímavosti. Ty ženy mi tu prostě přijdou krásnější a přirozenější.

Devítidílná série s Torchy Blane se uchýlila ke svému poslednímu dílu, kde byla tradiční představitelka nahrazena Jane Wynam, která je přece jen castingově výrazně odlišná než Glenda Farrell. Přesto se mi v tomhle dílu velmi líbila, snad i proto, že se svým nevinným kukučem do příběhu docela dobře zapadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat