úterý 14. března 2017

Coin Heist, Dangal, Děda je lotr, Green Arrow, Voyeur


Coin Heist (2017) - 50 %
Trošku moc zbytečně se zde hraje na to, že ten film je vlastně hlubší, než se zdá, protože takový ve skutečnosti vůbec není. Ty postavy jsou rádoby hluboké, ale ve skutečnosti jsou přímočaré a všechno to má vést jen k tomu, že tohle nebude obyčejný heist. Je to obyčejný heist, takže dostanete to, co čekáte. Nic navíc.

Dangal (2016) - 90 %
Ze začátku jsem si myslel, že to bude prostě jen obraz jedné těžko fungující rodiny, kdy otec je dost magor na to, aby chvílemi svou dceru i mučil, ale nakonec se ukázalo, že to je strhující i lidské sportovní drama, které na konci nabralo takové tempo, že jsem v podstatě ani nedutal. Krásné finále a skvěle natočené zápasy.

Děda je lotr (Dirty Grandpa, 2016) - 70 %
I když to má zase tu skoro zbytečnou romantickou linii, u které je vám hned od začátku jasné, jak to dopadne, tak Robert De Niro se Zacem Efronem v tomhle snímku natolik zábavní a tolik si sedí, že jsem se prostě bavil. U některých scén jsem se musel smát opravdu nahlas, protože byly parádní. Za mě spokojenost.

Green Arrow (2010) - 50 %
Spojení dospělého superhrdiny, nebo prostě nějakého člověka se schopnostmi a dítěte, je většinou funkční, a tak to funguje i v tomhle krátkém snímku, který je ale jednoduše určený pro fanoušky komiksu. Mimo jeho hranice nemá v podstatě žádnou šanci na to, aby zaujal. Ke Green Arrowovi moc vztah nemám, tak mě tolik nezaujal.

Voyeur (L'uomo che guarda, 1994) - 60 %
Ano, tohle je skutečně voyeurská fantazie a já musím uznat, že Tinto Brass měl docela dost odvahy, že tohle natočil. Je škoda, že většinu doby, pokud je zde záběr na penis, tak je umělý, ale alespoň ty ženy jsou zde natočeny - pravda sexisticky - ale to jim nic neubírá na jejich kráse. Odvážné, lehce zvrácené, ale proč ne?

Žádné komentáře:

Okomentovat