neděle 26. března 2017

Barb Wire, Ženy, Powder River, Raees, Sinbad and the War of The Furies


Barb Wire (Barb Wire, 1996) - 75 %
Dostal jsem přesně to, co jsem chtěl. Pamelu Anderson. Padla na mě jednoduše taková nostalgie z dětství, kdy jsem byl do Pamely zamilovaný. Ne úplně v boratovském stylu, ale holt puberta udělala svoje. A tak jsem si tenhle film užil, i proto, že je jeho průběh hodně béčkový. Ten striptýz na začátku je parádní. Škoda, že j už na začátku.

Ženy (Femmes, 1983) - 40 %
Chlap se vrací z Asie a rozhodně se zůstat u staré známé, s kterou kdysi něco měl. Ona je malířka, tak tu má modelky. On je více méně všechny může dostat do postele, nebo do trávy, což se mu tak nějak povede. No, a jinak je snímek vlastně o ničem a mě ani nebavilo se na něj moc koukat. Možná kdyby ta erotika byla ostřejší, stálo by to za to.

Powder River (1953) - 70 %
Dobrá stará westernová škola. Není to přímo legendární western, který by si měli pamatovat masy, jako je tomu u některých italských kusů Sergia Leoneho, ale i tahle americká škola je dobrá. Není to extra drsné, ale střílí se zde, především je tu ale zajímavý hrdina, dobrý začátek a nakonec i finále, které je, jaké má být.

Raees (2017) - 70 %
Je vidět, že Shah Rukh Khan si nevybírá jen projekty, které jsou točené čistě proto, aby se publikum bavilo, ale snaží se svými projekty něco říct. Je docela sympatické, že se vedle něj objevila i Sunny Leone, které to tu samozřejmě sluší. Ten sociální podtext je zde silný a dobrý a posouvá snímek "Raees" o něco výše.

Když se koukám na snímek, který v sobě má fantasy prvky, tak se prostě nechci koukat hlavně do interiérů, nechci se koukat maximálně na deset postav, a to možná přeháním, prostě chci, aby to bylo větší. Jinak to vypadá jako nějaká táborová hra. Přesně takový je snímek "Sinbad and the War of The Furies", který ani není dobrou hrou.

Žádné komentáře:

Okomentovat