středa 15. března 2017

Love H2O, Mad Families, Mostly Sunny, Mr. X, Tou tian te wu


Love H2O (2015) - 40 %
Thajská romance, která není komediální, ale je dramatická. Je velmi dobře natočená, což mě - přiznám se - docela překvapilo. Ale kvalitní technická stránka ještě nezaručuje, že to bude kvalitní i po stránce dějové. Po téhle stránce se mi to zrovna dvakrát nelíbilo, ale musí se uznat, že se na to prostě dobře koukalo.

Mad Families (2017) - 50 %
Čekal jsem, že to bude mnohem vtipnější, a tak jsem vlastně asi docela zklamaný. Ale musí se uznat, že mi tahle komedie rozhodně nevadila, nepřišla mi pitomá a vlastně jsem ji sledoval docela rád, a to i díky kameu různých herců, které možná i znáte. O Charliem nemluvím, ten tu má v podstatě hlavní roli. Jen jsem doufal ve víc.

Mostly Sunny (2016) - 50 %
Musím říct, že mě Sunny zaujala - a ne, není to jen proto, že točila porno a že je vážně kočka - ale celkově její osud, který není tedy nějak krutý, ale spíše to, jak se setkávala s tím, že i současná společnost nemá pochopení pro to, co dělala. Já se přizná, že to nechápu. Tahle společnost tak snadno odsuzuje. Ale co Sunny se má jinak celkem dobře. To jí přeji.

Mr. X (2015) - 40 %
Do chvíle, kdy zde dojde k zásadnímu zvratu, tedy k takovému, kdy se hlavní hrdina stává neviditelným, je to ještě zajímavé. Hlavně proto, že člověk čeká, co z toho bude. Ale když pak jde o pomstu, už je to natahovaná nuda a já jsem se moc nebavil. Vlastně jsem se docela nudil, a to mám filmy s pomstou rád...

Tou tian te wu (2016) - 40 %
Takové béčkové nic. Skoro by se zdálo, alespoň po úvodní povedené scéně, že další film s Andym Lauem bude cool, ale on není. On se tak jenom tváří, ale akce je zde strašně málo a není nic extra. Zase jedno hezké pozlátko, které chce být vtipné, ale není, chce být akční, ale pořádné akce chybějí. Škoda.

Žádné komentáře:

Okomentovat