úterý 28. března 2017

El marqués, la menor y el travesti, Supreme, Vlaštovky a Amazonky, Take the 10, Teenage Cocktail


Za mě je snímek "El marqués, la menor y el travesti" slabota. Je zde několik erotických scén, které by mohly být skvělé, ale na hercích je celkem vidět, jak to všechno jenom hrají, což mi prostě vadí. I sex se dá předstírat lépe. Prostředí fajn, ale nevyužité, krásné ženy jakbysmet. Tohle je prostě softcore o ničem.

Supreme (2016) - 60 %
Taková pěkně vyhypovaná indická podívaná, kdy jsou zde klasické prvky, které máte s Indií spojené, ale je to podáno v takovém tempu a v takovém stylu že vás to skutečně dovede strhnout. Akce není nějak překvapivě skvělá, ale je dobrá, romance mezi hlavními postavami tu celkem funguje a hudební čísla jsou parádní.

Vlaštovky a Amazonky (Swallows and Amazons, 1974) - 75 %
I když je nová verze adaptace celkem akčnější, tenhle film má v sobě něco sawyerovského, něco tak správně nostalgického, že se mi to prostě líbilo. Jasně, dospělí jsou zde nějací moc hodní, ale ono to k tomu sedí. Film z roku 1974 mě tak zaujal ještě více než jeho novější verze, která ale také není špatná.

Take the 10 (2016) - 40 %
Chvilku je to vtipné, chvilku je to skutečně otravné. Postavy nejsou špatné, ale nějak se k nim nemohu dostat. Prostě jeden z dalších filmů, který se snaží o to, aby nám ukázaly, jak se dá natočit akční komedie s nějakými těmi kriminálními prvky. Z tohohle provedení ale nejsem nijak moc nadšený.

Teenage Cocktail (2016) - 60 %
Je to přímočaré a je to dobré. Není to skvělé, ale je zde takový průběh, z něhož vás dovede docela mrazit. Třeba to, jak si dívky s někým píší na netu a pak nejednou toho člověka vidíte. Jednoduchá scéna, ale efekt je skutečně výborný. Víte, že přijde něco zlého. To zlé je pak celkem rychle utnuté, ale účel to plní.

Žádné komentáře:

Okomentovat