čtvrtek 2. března 2017

Dawn at Socorro, Death Race 2050, Frauengefängnis, Newfoundland at Armageddon, Kancl


Dawn at Socorro (1954) - 70 %
Dobrý western, kde jsem naprosto zíral na Piper Laurie a na to, jaká to byla kočka. Já jsem ji asi opravdu viděl nejmladší v "Carrie", kde už jí přece jen taky už bylo okolo 40. Tady jí to velmi sluší a jako nevinná dívka je neodolatelná. Western ale funguje i v klasické rovině, kdy hráč v hlavní roli je dobrý nápad.

Death Race 2050 (2017) - 5 %
Původní "Death Race 2000" je můj oblíbený film, který je naprosto skvěle bizarní. Snímek "Death Race 2050" mu nesahá ani po kotníky, vlastně nedosahuje na nic, co původní film dokázal. Nový film je neskutečná slátanina, která je až moc okatě šmrncnutá sérií "Hunger Games", až se na to skoro nedá koukat.

Frauengefängnis (1976) - 45 %
Co se nahoty týká, je tohle pro mě zajímavý film, protože jsou zde scény, které se někdy ani v soft erotických filmech nevidí. Záběry jsou docela dobré, zbytečně se zde všechno nezakrývá. V tomhle směru film funguje. Co se pak týká toho ostatního, to opravdu není nic moc. Dějově je to nuda a prostředí věznice je trochu moc ohrané, tady navíc nevyužité.

Historický, polohraný dokument, kde mě osobně právě přítomnost herců nějak extra neseděla. Ale musí se uznat, že se člověk alespoň zase dozví něco o konfliktu v oblasti, kterou v podstatě vůbec neznal. Alespoň v mém případě to takto fungovalo, i když jsem si jistý, že těm, kdo se válkou více zabývají, tohle není neznámé.

Kancl (The Office, 2001-2003) - 65 %
Dlouho jsem se tomuto seriálu docela dlouho vyhýbal, ale asi nadešel správný čas se na něj podívat. Musím uznat, že je seriál ve své podstatě velmi originální a Ricky Gervais a Stephen Merchant stvořili něco, co se jen tak nevidí. Na druhou stranu mi více sedí jiný styl humoru a já jsem se vždy nebavil. David Brent je ale postavou, kterou nezapomenete.

Žádné komentáře:

Okomentovat