pátek 24. března 2017

Barbie: Ve světě her, Coffee with D, Mungaru Male 2, Paid, Torchy Runs for Mayor


Barbie: Ve světě her (Barbie Video Game Hero, 2017) - 50 %
Takový celkem normální film s Barbie o tom, jak se dostane do počítačových her a musí zde sama být postavou, která jedná. Je to moralizující, je to líbivé, ale musím uznat, že se mi líbilo, jak jsou některé sekvence zpracovány. Animátorsky a designersky je to prostě zajímavé, což v tomhle ohledu asi nejvíce podpořilo průměrné hodnocení.

Coffee with D (2017) - 40 %
Nemůžu si pomoct, ale tohle by byl naprosto skvělý film, kdyby to nebyla komedie, ale kdyby se jednalo o drama. Tady toho teroristu prostě není možné brát vážně, mě přišel na první pohled směšný. Tohle se mi ke snímku prostě nehodilo a já bych ocenil úplně jiné zařazení. Ale tvůrci se rozhodli, jak se rozhodli.

Mungaru Male 2 (2016) - 50 %
Snad kdybych viděl první díl, tak na mě padne něco málo nostalgie, ale to jsem neviděl, a tak hodnotím jen tenhle film samostatně. A pro mě je to prostě průměrná romance, která má hezké písně, má postavy, které nejsou nesnesitelné, má místy nádherné lokace, v závěru je chvíli napínavá, ale jinak prostě nevybočuje.

Paid (1930) - 65 %
Snímek "Paid" se na začátku tváří i jako něco, co by mohlo být scenáristicky dobré, ale nakonec se ukáže, že tohle je snímek, který naplno stojí na hlavní představitelce, kterou je skvělá Joan Crawford, která je i na začátku své kariéry neskutečná. Na tuhle herečku se vždycky budu rád dívat, jedno v jakém filmu.

Torchy Runs for Mayor (1939) - 50 %
Další tradiční díl, kde už se skutečně hraje hlavně na ten humor, zápletka sice je, ale není nijak překvapivá, a když už nic jiného, jsou zde postavy, které jste si mohli oblíbit a jejichž vztahy se dál posouvají, i když spíše hlemýždím tempem. Není to špatné, ta hodinka docela uteče, ale moc se nediví, že my tu Torchy ani neznáme.

Žádné komentáře:

Okomentovat