úterý 12. prosince 2017

Kidnap, Pan máma, Ruce od krve, Svět zítřka, Throne of Elves




Kidnap (2017) - 60 %
Halle Berry se do tohoto snímku o matce, která zachraňuje svého uneseného syna, prostě hodila. Je zde dobrá, je uvěřitelná a není protivná. Navíc má snímek takový správný hill billy rád, takže si nebudete jistí, jak to vlastně dopadne a o co tu jde. Za mě je "Kidnap" lehce nadprůměrným thrillerem.

Pan máma (Mr. Mom, 1983) - 60 %
Taková příjemná rodinná komedie ze začátku 80. let, kde je výborný Michael Keaton v roli otce, který se stává mužem v domácnosti. Je to takové mile vtipné zbytečně se zde netlačí na pilu a nejsou zde vyloženě vyhrocené situace, které by nešlo v dobré obrátit, jak je pro Johna Hughese celkem typické.

Ruce od krve (Playing God, 1997) - 40 %
Má to něco do sebe, ale zároveň mi přijde, jako kdyby to nebylo dotažené do konce. Mohlo to být celkem bizarní, ale je to vlastně normální, mohlo to být překvapivé, ale moc to nepřekvapí. A mohlo to být také sexy, ale to taky není. David má charisma i v téhle roli, jeho postava je dobrá, ale nakonec to neutáhne.

Svět zítřka (Sky Captain and the World of Tomorrow, 2004) - 60 %
Vizuálně je snímek pořád zajímavý, přičemž jsem ho viděl podruhé po více jak deseti letech od jeho uvedení do kin. Pořád se nad nějakými nápady tají dech, ale zároveň se mi moc nelíbilo, jak to bylo laděno do komedie, prostě do mainstreamu, který neurazí. To mi už moc nesedělo, protože to kazilo mnoho dialogů.

Throne of Elves (2016) - 60 %
Já jsem od čínsko-amerického animovaného filmu moc nečekal, a tak jsem byl celkem příjemně překvapen, a to jak vizuální stránkou, která mi přišla velmi dobrá, tak i příběhem, který byl docela hezký, a nenašlo se zde moc míst, kde by se člověk nudil. Není to objevný příběh, ale v tomhle podání to bylo dobré.

Žádné komentáře:

Okomentovat