čtvrtek 21. září 2017

A Few Less Men, Black Butterfly, Ghost in the Shell Arise: Border 4 - Ghost Stands Alone, Motivational Growth, Jejich nejlepší hodina a půl




A Few Less Men (2017) - 30 %
Myslel jsem, že by to mohla být docela sranda. A ze začátku to skoro vypadalo, že by to mohlo být vtipné. Bohužel hlavní trojice, která se snaží dostat domů tělo mrtvého kamaráda, je neskutečně otravná. Každý z nich je karikatura. Nadržený, rádoby rozumný a debil. Nic nového pod sluncem. V půlce už mi to přišlo dlouhé.

Black Butterfly (2017) - 60 %
Vlastně to nebylo vůbec zlé a ústřední dvojice Banderas a Rhys Meyers se mi líbila a dobře si tu sedla i v tom smyslu, jak byla nesourodá. Finále také není špatné, přece jen tu je něco, co nečekáte, i když nebudu tvrdit, že to je vyloženě skvělé. Přesto si myslím, že to je docela dobrá cesta, jak natočit thriller, který vás může bavit.

Tohle je díl, kde mě zase dovedla trochu zaujmout vizuální stránka a sem tam jsem měl pocit, že se tvůrci i snažili, aby nějaká ta scéna, nikoli nutně akční, vypadala docela dobře. Bohužel už se to veze na takové nezajímavé dějové vlně, že mě ani tohle finále minisérie nedokázalo nijak více dostat a strhnout.

Motivational Growth (2013) - 70 %
Jenom dát dohromady něco takového, to chtělo skutečně člověka, který to nemá v hlavě v pořádku, ale přitom je schopen natočit snímek, který dává smysl, i když hodně zvláštním a specifickým způsobem. Je to divné, je to hnusné, je to bizarní, je to ujeté, ale je to tak originální, že tomu prostě musím dát vyšší hodnocení.

Jejich nejlepší hodina a půl (Their Finest, 2016) - 70 %
Líbí se mi, jak je romance jen takovou okrajovou součástí tohoto příběhu. Mnohem více jde o hlavní hrdinku, o dějiny a prostě o příběh, který je zde vyprávěn. Což je dobrá kombinace, protože vyčnívající romantická rovina by tu tolik nefungovala. Navíc se musí ocenit herecké obsazení, které je parádní.

Žádné komentáře:

Okomentovat