pátek 2. června 2017

Major Payne, O věrném přátelství, Tarzan and the Jungle Boy, Zakladatel, Tru Love


Major Payne (Major Payne, 1995) - 60 %
Damon Wayans má rozhodně komediální talent, který v tomhle filmu předvádí. Bohužel celkový děj tohoto snímku je jen jedna velká šablona, kde je vám od začátku jasné, jak to nakonec dopadne. Nebýt docela povedeného humoru - místy - tak nemá smysl se na to dívat, ale Damon to trochu zachraňuje.

O věrném přátelství (My Friend Flicka, 1943) - 50 %
Takový hezký rodinný film, který má celkem tradiční kostru a jede v tom, že dítě i rodina zvíře milují, ale dojde k mnoha událostem, které zvíře málem stojí život. Na svůj věk je film vlastně celkem dobrý, ale vzhledem k tématu už jsem se docela nudil a snímek mě nedokázal ničím pořádně vybudit.

Mike Henry se celkem obstojně loučí s Tarzanem a jeho sérií, což nakonec vede k tomu, že tu máme průměrný film, kde najdeme to, co očekáváme. Nějaký ten souboj, docela dost zvířat, a jak název naznačuje, zase se nám k Tarzanovi vrací nějaký ten chlapec. Nic opravdu nového, ale ani nic vyloženě zlého.

Zakladatel (The Founder, 2016) - 80 %
I když se na první pohled zdá, že to je hlavně film o McDonaldu, ve skutečnosti je to film o tom, jaké hodnoty vlastně uznáváme. A jsem si jistý, že zde budou ti, co budou Kroca milovat za to, co vytvořil, že byl schopen z ničeho udělat nic, ale film ukazuje i druhou stránku, a to, jaké jsme svině. Kroc takový byl, vydělal spoustu peněz... Nějak mi to nestačí a ten film to ví. Vynikající Michael Keaton.

Tru Love (2013) - 50 %
Celkem klasická tragická romance, jenom s tím rozdílem, že jsou zde hlavní postavy ženy, které si k sobě nacházejí cestu. Nebýt tohoto aspektu a skutečnosti, že je to vlastně docela dobře zahrané, tak nemá moc smysl na film koukat, protože nepřináší nic objevného. Díky přirozenosti si ale na průměr sáhne.

Žádné komentáře:

Okomentovat