čtvrtek 29. června 2017

1 Mile to You, Balerína, Bin Roye, Kyborg, Dear Diary I Died


1 Mile to You (2017) - 60 %
Asi jsem tuhle dávku lehké deprese a smutku potřeboval, protože mi snímek docela sedl, i když mě mrzelo, že Tim Toth, kvůli kterému jsem se na film docela těšil, tu opravdu moc prostoru neměl. Snímek je o vyrovnání se se smrtí v poměrně mladém věku a hlavně díky některý psychovizím funguje dobře.

Balerína (Ballerina, 2016) - 70 %
Hezká dávka humoru, hezká dávka lehkého dramatu, trochu toho smutku, ale nakonec pořádná dávka štěstí, se kterou se počítalo, protože tenhle snímek musí mít happy end. Postavy jsou navrženy až moc líbivě, ale prostě mi sedli a hlavní hrdince jsem fandil, aby to s ní dobře dopadlo. Prostředí snímku pomáhá.

Bin Roye (2015) - 45 %
Pákistánský romantický film, který je natočen v duchu Bollywoodu s tím, že to není moc komedie, ale spíše pořádné drama, protože se hlavní hrdinka zamiluje do někoho, do koho by se zamilovat neměla. I když je to v těch dramatických sekvencích docela dobré, stejně mě snímek nedokázal přesvědčit o své výjimečnosti.

Kyborg (Cyborg, 1989) - 70 %
JCVD je v tomhle filmu ještě tak mladý, až mě to skoro překvapilo, že vypadá jako ucho. Ale předvádí zde to, proč ho máte rádi. Kope kolem sebe hlava nehlava, v jednu chvíli je to s ním nahnuté a on se transformuje v podstatě do Ježíše, ale to jen proto, aby všem natrhl prdel. Fajn retro, které bych si klidně pustil ještě někdy jednou.

Dear Diary I Died (2016) - 30 %
Ze začátku jsem si myslel, že by to mohl být docela zajímavý teen thriller, ale nakonec se ukázalo, že to jede podle klasické šablony a snímek tak v podstatě nemá co říct navíc. Dívka se zabije, ale její sestra nevěří, že to byla sebevražda. A tak sama rozjede pátrání, které je nakonec pěkně nudné a předvídatelné. Stejně jako trapný závěr.

Žádné komentáře:

Okomentovat