úterý 23. května 2017

Kong: Ostrov lebek, Adult Life Skills, Bunyan and Babe, Schulmädchen-Report 4. Teil - Was Eltern oft verzweifeln lässt, Tarzan's Hidden Jungle


Kong: Ostrov lebek (Kong: Skull Island, 2017) - 90 %
Mám strašně rád kaiju filmy, takže jsem hodně ovlivněn, ale já jsem se u sledování filmu "Kong: Ostrov lebek" bavil skvěle! Kong je zde výborný, triky jsou úchvatné, jsou zde parádní monstra a neskutečné akční scény, jsou zde i postavy, které jsou zajímavé, prostě nabušená paráda do kina. A navíc ten parádní plakát se zeleným signálním kouřem!

Adult Life Skills (2016) - 60 %
Zjišťuji, že mám tyhle filmy s podivnými postavičkami vlastně docela rád, a to právě proto, že jsou postavičky, kterou jsou herci skvěle zahrány, tak podivné. Jodie Whittaker hraje natolik divnou ženu, že ji buď budete obdivovat, anebo vás nebude bavit. Mně se celková bizarnost, ale tak nějak lidská bizarnost, tohoto snímku docela líbila.

Bunyan and Babe (2017) - 50 %
Snímek má klasický vývoj a v podstatě nemá čím překvapit. Postava Paula Bunyana je dobře charismatická i díky dabingu Johna Goodmana, ale ani to samo o sobě nestačí na to, aby se snímek někam dál posunul. Malý chlapec zachrání všechny chudáky před velkým ekonomickým molochem. Nic víc v tom není.

Nemůžu si pomoct, ale oproti předcházejícím dílům nemá tenhle čtvrtý nic moc nového, prostě je to jen další sledování školaček, tedy dospělejších, jak mají rády sex a jak si ho užívají, někdy proto, aby nad chlapi měly moc, někdy prostě jen proto, že je to samotné baví dělat. Tahle série zatím není moc odvážná, což je škoda.

Tarzan's Hidden Jungle (1955) - 50 %
Gordon Scott nastoupil svou šestidílnou tarzanovskou éru celkem standardně, jak se zatím na filmy s Tarzanem slušelo - tedy celkem průměrně. Není to nijak překvapivé, děj je celkem standardní, ale Gordon Scott prostě není špatný a pro roli se typově hodně hodil. Ale není to film, který by si měl člověk dlouho pamatovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat