pátek 5. května 2017

And Punching the Clown, Angry Indian Goddesses, Deserted, Fanny Hill, Lost Cat Corona


And Punching the Clown (2016) - 50 %
Být standup komikem není žádná sranda, ale jak se ukázalo, ani snímek o tom, jaké je to být komikem nemusí být moc velká sranda. Hlavní postava je takový celkem unavený člověk, který chce sice lidi bavit, ale do cesty mu přichází až moc náhod a absurdních situací. Humor to není k popukání, místy je o ničem, ale sem tam to jde.

Angry Indian Goddesses (2015) - 70 %
Film, který má i co říct a který krásně ukazuje, že film se celkem snadno obejde bez silných mužských postav, když má silné ženské postavy. Ty film táhnou kupředu velmi dobře a velmi schopně, což se mi líbilo. Jsou zde klidné momenty, jsou zde vypjaté momenty a celkově je to docela zajímavý kousek.

Deserted (2016) - 40 %
Snímek, který má docela dobrý náběh, ale nakonec se hodně zabrzdí, až vyznívá do ztracena. Tohle je tak blbě a zbytečně promarněná příležitost, až je to škoda. Mischa není skvělá herečka, ale je dobrá, a tady to trochu předvádí. Je v tom ale sama a scénář pak vše posílá naprosto do prdele, jako kdyby ani nevěděl, co má říct.

Fanny Hill (1983) - 50 %
Lehce erotické historické drama, které je nakonec přece jen trochu hravější, než jak by se na první pohled zdálo. Oliver Reed je zde spíše symbolicky než jako důležitá postava, protože tohle je pořád hlavně o ženách, jež se zde obnaží. A nutno říct, že to jsou ženy povětšinou krásné a je na co se dívat. Až na kostýmy víc nic.

Lost Cat Corona (2017) - 45 %
Hledání téhle kočky se snaží být trochu vtipné, trochu absurdní, ale moc se mu to nedaří. Je to místy docela utahané a já jsem doufal, že už tuhle kočku konečně najde. Jsou zde prvky, které v sobě mají potenciál, ale nakonec vyznívají spíše do ztracena a film není drsnější, i když by mu to celkem sedělo.

Žádné komentáře:

Okomentovat