sobota 27. května 2017

A Dash of Love, Schulmädchen-Report 8. Teil - Was Eltern nie erfahren dürfen, Tarzanovo největší dobrodružství, There's Always Vanilla, Wolves


A Dash of Love (2017) - 60 %
Nemůžu si pomoct, ale jakmile je ve filmu nějaké vařen, hned se na ten snímek dívám trochu jinak, a to i přesto, že to je snímek z produkce Hallmarku. Ta romantika je zde potlačena ve prospěch takového toho klasického amerického snu. Asi to na mě zafungovalo a snímek "A Dash of Love" se mi prostě líbil.

Už jsem rezignoval na to, že bych od téhle série mohl čekat něco více, a tak si jen užívám to, jak se zde mladé ženy ukazují nahé, což musí ke spokojenosti stačit. Pokud se nic nezmění, snímky v téhle série se nemohou dostat nad průměr, protože už je to opravdu v podstatě o ničem, co by dokázalo dějově vytrhnout.

Tarzanovo největší dobrodružství (Tarzan's Greatest Adventure, 1959) - 65 %
Tohle vůbec není špatný Tarzan, vlastně by se dalo říct, že to je do té doby jeden z nejlepších a Gordon Scott ukazuje, že byl pro roli velmi dobrou volbou, a to i v tomhle příběhu, který už nás neuzavírá jen na jednom místě v džungli, ale jsme zde více v pohybu a vztahy mezi postavami jsou zajímavější. Asi to chtělo tohle oživení postavami. Potěší i přítomnost Seana Conneryho.

There's Always Vanilla (1971) - 60 %
Snímek, který u Geroge A. Romera následoval po jeho legendárním filmu "Noc oživlých mrtvol". Je to lidské drama, je to trochu komedie, vůbec to není horor, to nečekejte, ale je to ukázka toho, že měl tvůrce dobrou ruku pro zvolenou formu, ale i pro lidské osudy, do kterých se dovedl podívat. Bohužel se snímek trochu vleče a postavy, respektive jejich chování nejsou tak zajímavé.

Wolves (2016) - 60 %
Na snímek "Wolves" jsem se díval v podstatě jen proto, že zde hrají Michael Shannon a Carla Gugino. Oba mám velmi rád, ale je to jedině Michael, který zde dostává skutečně hodně prostoru a ukazuje svoje herecké schopnosti. Carla nemá tak dobře napsanou roli. Celkově je ale snímek spíše zklamáním a herce dostatečně nepozvednou obyčejný scénář.

Žádné komentáře:

Okomentovat