sobota 15. dubna 2017

Trollové, Exponerad, Get the Girl, Je to jen konec světa, Tarzan Finds a Son!


Trollové (Trolls, 2016) - 70 %
Takový celkem tradiční animák, ale má roztomilé postavy, má skvělé písně s docela dobrými aranžemi, má hezký příběh a samozřejmě mu nechybí humor. Animace není dokonalá, není třeba tak krásná jako v "Moaně", ale hezky se na to koukám a věřím, že děti tohle bude bavit. Mě to bavilo a zasmál jsem se chvílemi.

Exponerad (1971) - 45 %
Tady jsem čekal něco trochu jiného. Ten snímek má místy náběh na to, že by mohl být celkem pěkně drsný, ale vlastně takový není. Má jednu velkou výhodu, a tou je Christina Lindberg v hlavní roli. Ona je krásná, je smyslná a navíc v sobě má něco nevinného. Film stojí za to zhlédnout hlavně kvůli ní. Možná jen kvůli ní.

Get the Girl (2017) - 50 %
Snímek "Get the Girl" má tak pitomý a nelogický námět, který ale vede k tomu, že se tu všechno krásně a brutálně sere, že jsem sice měl celou dobu pocit, že to je scenáristická ptákovina, ale zároveň mě dokázal film chvílemi docela pobavit. Je to ptákovina, ale pokud přijmete hru, která se zde hraje, může vás to bavit.

Je to jen konec světa (Juste la fin du monde, 2016) - 45 %
Mohlo to být zajímavé drama o hledání sebe sama, hledání cesty zpět k rodině a především pak uvědomění si svého života, který by měl pomalu skončit, ale tam kde například snímky jako "Fences" nebo "Manchester by the Sea" zvládnou skloubit dialogy, které jsou na první pohled o ničem, se zajímavým děním, to snímek "Je to jen konec světa" nedokázal.

Tarzan Finds a Son! (1939) - 60 %
Byl celkem chytrý krok, že se k Tarzanovi a Jane přidalo dítě, ať už je ten příběh pořádně dramatický, což na konci celkem je. Finále už je ale takové podivné a skutečně celkem nudné, hlavně vzhledem k tomu, jak se Jane chová a jak nakonec dopadne. Tohle mohlo být skutečně dramatické, ale nebylo, což je škoda.

Žádné komentáře:

Okomentovat