neděle 9. dubna 2017

Tři generace, Monamour, Victoria, Virginia City, War on Everyone


Tři generace (About Ray, 2015) - 60 %
Nemůžu si pomoct, ale snímek "Tři generace" je pro mě koncertem tří skvělý hereček tří generací, kdy jsou to ony, kdo zde funguje skutečně skvěle. Téma není vůbec špatné, ale nakonec nevede k ničemu překvapivému, co by mělo diváka skutečně zaujmout do konce. Za herecké mistrovství paráda, za děj samotný spíše zklamání.

Monamour (2006) - 60 %
Tinto Brass je docela úchyl a já jsem za to docela rád, protože Anna Jimskaia, kterou obsadil do hlavní role, je prostě kočka a díky tomuhle filmu nám ze sebe ukáže skutečně všechno. Hned úvodní záběry zvláště na některé její části jsou nádherné. O tom snímek je především - o ní. A o manželství, které potřebuje pořádnou jiskru. Škoda umělých penisů.

Victoria (2016) - 60 %
Jak vyřešit takovou menší osobní krizi, jak být dál úspěšnou právničkou a jak se starat o svoje děti? Moc jednoduché to není, hlavně když ta krize vlastně není vůbec malá, ale je docela velká. Victorie si tu cestu hledá přes románek a možná na konci najde sebe samu. Líbí se mi, jak je to realistické, ale místy s hezkým nadhledem.

Virginia City (1940) - 65 %
Errol Flynn asi bude těžko hrát jinou postavu než kladnou, a tak ho zde máme jako kapitána ve válce Severu s Jihem, který byl zrovna propuštěn ze zajetí s tím, že zná tajemství, které by mohlo Severu pomoct. Drsní chlapi, trocha romance, Humphrey Bogart v jedné z divnějších rolích a celkově lehký nadprůměr.

War on Everyone (2016) - 50 %
Chvíli se to tváří jako komedie, která by mohla být poměrně drsná a skutečně jsou zde scény, které rozhodně nejsou politicky korektní. A tyhle scény jsou fajn. Pak je zde ale i zbytek příběhu, který už rozhodně není tak povedený. Směřování je poměrně jasné a soustředění na pár dobrých scén nestačí k většímu úspěchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat