středa 22. března 2017

Captain Kidd, Justice League Dark, Miss Sloane, Seven Men from Now, Torchy Gets Her Man


Captain Kidd (1945) - 70 %
Charles Laughton je natolik dobrým hercem, že dovede krásně strhnout i v tomhle jinak trochu kostrbatém pirátském dramatu, kdy hlavně scény na lodi nejsou nijak skvělé. Interiéry, to je to, co tomuhle filmu sluší a těží v nich právě z hereckého mistrovství nejen hlavního představitele, ale i dalších postav.

Justice League Dark (2017) - 60 %
Trochu lepší komiksový animovaný průměr, který ukazuje, že jak mile se do toho přidá trochu toho temného, dá se na to i koukat. Jasně, je to hodně odlehčené, ale tyhle Dark postavy jsou celkově tak zajímavé, že by si zasloužily více prostoru než třeba takový Superman. Ale to ze mě mluví nechuť k Muži z ocele.

Miss Sloane (2016) - 60 %
Jessica Chastain je skvělá herečka a snímek "Miss Sloane" na to sází. Je to ona, kdo na sebe strhává maximálně pozornost, a to vlastně ve všech kreacích, Jsou zde další výteční herci, i některá ta legenda, ale je to ona, kdo září. Je škoda, že podobně nedovedl zazářit i scénář, který je na konci už jen pohádkou.

Seven Men from Now (1956) - 70 %
Stará dobrá westernová škola, kdy jsou zde drsní chlapy, docela zajímavý příběh, což zajišťuje to, že děj nenudí. I když to začíná jen jako náhodné setkání kovboje a dvou osadníků, stává se z toho postupem času mnohem víc. Pro mě neznámý western, který ale ukázal, že na něm zub času moc nezapracoval. Tedy ne v tom negativním smyslu slova.

Torchy Gets Her Man (1938) - 45 %
Nemůžu si pomoct, ale tenhle snímek stojí na tom psovi. On je tím jediným, který vás dovede skutečně zaujmout, ani příběh to tak dobře nedokáže. Glenda Farrell mi zde skoro přišla jako někdo, koho to už moc nebaví. Tenhle díl se mi z příběhů o Torchy Blane líbil asi ze všech nejméně. Alespoň prozatím.

Žádné komentáře:

Okomentovat