středa 8. února 2017

Santa je úchyl!, 9 a 1/2 týdne II, Rock On 2, Sands of the Kalahari, Santa's Boot Camp


Santa je úchyl! (Bad Santa, 2003) - 60 %
Jsou tam dobré vtipy, má to i docela dobré směřování, je to akční a má to skvělého Billyho Boba v hlavní roli, kdy po prvních minutách ho můžete nesnášet, ale pokud ho kousnete, uvědomíte si, jak je jeho postava dobrá. Přesto ale nejsem z tohohle filmu nějak extra nadšený. Bavil jsem se, ale odrovnaný jsem z téhle komedie nebyl.

9 a 1/2 týdne II (Love in Paris, 1997) - 10 %
Aneb takhle to dopadne, když se rozhodnete po 11 letech natočit pokračování něčeho kultovního. Pokračování s Mickeym, který už vypadá dost jinak, pokračování bez Kim, která je ale středem příběhu, ale hlavně pokračování bez erotického náboj - a to nemluvím ani o příběhu - přesto, že se děj odehrává v Paříži.

Rock On 2 (2016) - 30 %
Tak už spíš "Rock Off". Je vidět, že se pokračování snaží o to, aby zde bylo i nějaké poselství, ale problém je i v tom, že už nefunguje ani po stránce hudební, kdy songy už nejsou tak chytlavé jako v případě prvního dílu. Návrat po letech se jednoduše moc nevyvedl, a tohle je nakonec jenom nastavovaná kaše s postavami, které jste si možná ani tolik neoblíbili.

Sands of the Kalahari (1965) - 75 %
Neznámý snímek, alespoň pro mě, nikdy jsem ho nechytl ani v televizi, popravdě jsem myslel, že to bude něco trikového, ale tohle je dobrý dramatický survival v africké divočině. Spousta zvěře, která je hodně smrtonosná, ale stejně tak i nebezpeční přeživší, kteří si jdou sem tam po krku. Dobré, se zajímavým koncem k zamyšlení.

Santa's Boot Camp (2016) - 20 %
Snímek o tom, jak je potřeba zachránit Vánoce - respektive Santu - tím, že se vezmou zlobivé děti, které nevěří ve vánoce, aby se přiměli v náborovém kempu zase uvěřit. Úvod s Ericem Robertsem je jen proto, aby se zde Roberts objevil, jinak je to slátanina, v které nejsou ale lautr žádné emoce nebo vánoční nálada.

Žádné komentáře:

Okomentovat