středa 30. listopadu 2016

A Flying Jatt, Hulk: Where Monsters Dwell, In a Valley of Violence, King Cobra, Méďa Béďa


A Flying Jatt (2016) - 80 %
Tak nějak už podle posteru jsem poznal, že tohle je něco, co se mi bude líbit. A také se mi to líbilo. Bavil jsem se v podstatě od začátku do konce, i když některé scény byly trochu moc jak z telenovely. Je to ale namachrované, jsou zde skvělé kaskadérské kousky, což vyznívá ve výborných soubojích, ale třeba i taneční čísla jsou skvělá. Tiger Shroff si tenhle film ukradl pro sebe, ale ostatní postavy také úplně nezanikají.

Asi jsem ani nečekal, že tohle bude nějak super. Prostě je to jen další animák natočený podle komiksové předlohy, respektive s komiksovými postavami. Fajn je, že se tu představují postavy, které nejsou až tak známé, i když jen ve vedlejší roli. Strangovi asi lepší službu udělá přece jen film, který jde do kin.

In a Valley of Violence (2016) - 60 %
Je vidět, že Ti West se hodně inspiroval Leonem, ale i když si vzal pořádnou šířku obrazu, i když měl dobro hudbu, neměl dostatečně dobrý příběh a prostě zde nejsou postavy, které by stály za to. Hlavní postava je ještě fajn, ale ostatní už ne. Travolta je nudný, Taissa nevyužitá, ostatní jen ukecaní. Škoda, kdyby tohle vyšlo lépe, bylo by to super povznesení westernu.

King Cobra (2016) - 40 %
Herecké výkony fajn, ale tohle je prostě jen další nudný film o tom, jak došlo ve skutečném světě k trestnému činu. Tohle by skutečně mohlo být parádní, kontroverzní, ale když se ve filmu o gay pornohercích ani jednou neobjeví penis, je to docela smutné. Tohle mohla být pořádná rána, ale je to jen obyčejná krimi se zdlouhavým úvodem.

Méďa Béďa (Hey There, It's Yogi Bear, 1964) - 60 %
Méďa Béďa holt nebude mou oblíbenou postavičkou, i když musím uznat, že v animovaném provedení je to přece jen o dost lepší než v provedení se skutečnými herci. Na tomhle filmu je dobré to, jak se medvědi dostávají na různá místa a že to v rámci příběhu i celkem funguje. Na zadek jsem z toho ale nepadal a příliš se nesmál.

Žádné komentáře:

Okomentovat