pondělí 17. října 2016

The Whole Truth, Thirst, Tom a Jerry: Návrat do Země Oz, Too Late, Vítězství ducha


The Whole Truth (2016) - 50 %
Ze začátku to vypadalo docela nadějně, že by to mohl být celkem povedený zapeklitý soudní případ, ale čím více se odhalovalo, tím více mi přišlo, že je to u soudu scenáristicky nezvládnuté. Keanu reprízuje postavu z "Ďáblova advokáta" i s tím zvracením, je zde finální twist a po půl hodině vám možná dojde, že tohle je opravdu Renée Zellweger.

Thirst (2015) - 50 %
"Thirst" se už na první pohled tváří jako film, který nemá příliš velké ambice, což je skutečně pravda. Dějově je to klasický survival, bohužel trochu nudný. Ale abych jen nekritizoval, tak na filmu rozhodně oceňuji trikovou stránku, která je více jak povedená. Škoda, že ten příběh není trochu originálnější. Na průměr to ale stačí.

Tom a Jerry: Návrat do Země Oz (Tom & Jerry: Back to Oz, 2016) - 40 %
Nemůžu si pomoct, ale na tomhle snímku nic moc kouzelného nevidím. Je to jen navázání na klasický příběh, který má stejné postavy, ale do toho ještě Toma a Jerryho. Tohle mi nepřijde jako dostatečně silná přidaná hodnota. Nemluvě o tom, že jsem se prostě moc nebavil a spíš jsem trpěl. Staří Tom a Jerry byli mnohem lepší. Hlavně tedy v krátkých epizodách.

Too Late (2015) - 50 %
Tenhle snímek není ani dobrý, ani špatný, což se nakonec odrazilo i v průměru. Je to zvláštní film o hledání jedné ženy, je to film plný násilí, podivného chování a rozhovorů se zajímavými hereckými výkony, ale nemohu si pomoct, celkově to na mě působí tak nějak zvláštně, jednotně, ne dostatečně silně.

Vítězství ducha (Triumph of the Spirit, 1989) - 70 %
Silný snímek o tom, jak na tom byli boxeři, kteří se za druhé světové války dostali do koncentračního tábora. Krásně je na tom ukázána moc nacistů, kdy se chtěli bavit, tak si našli cestu a přinutili tak člověka bojovat o život ještě jiným způsobem. Willem Dafoe zde prokazuje svoje herecké mistrovství.

Žádné komentáře:

Okomentovat