pondělí 10. října 2016

Svátek matek, Honey 2, Our Kind of Traitor, Sultan, Sundown


Svátek matek (Mother's Day, 2016) - 40 %
Tohle je neskutečný mišmaš různých témat, kde se nakonec nic nevyřeší a kde je všechno vlastně takové, jak to čekáte. Prostě obyčejná romance, která má hlavní výhodu v tom, že jsou zde skvělá herecká jména. Jason Sudeikis mě zaujal asi nejvíc. I to málo procent je asi hlavně z úcty ke Garrymu Marshallovi.

Honey 2 (Honey 2, 2011) - 30 %
Tyhle filmy jsou prostě otřesné v tom, jak snadno se natáčejí. Na děj se úplně kašle, prostě se vezme jedna šablona, kde je konflikt a romance, někdy se to i spojí. Musí se uznat, že některá ta taneční čísla jsou povedená, jinak by to opravdu nemělo smysl natáčet, ale ty výplň mezi nimi je utrpení. A to je ještě jeden díl... Nemluvě o tom, že postava Honey už zde ani není.

Our Kind of Traitor (2016) - 50 %
John le Carré teď docela jede, a tak se tvůrci rozhodli, že zfilmují další jeho knihu. Ponechají podobný vizuál jako ve filmu "Jeden musí z kola ven", ubere se trochu známých jmen a ponechá se pomalejší tempo. Stellan a Ewan jsou dobří, ale ani oni nedokážou zápletku vytáhnout k něčemu víc než jen průměrnému filmu.

Sultan (2016) - 75 %
To, co Rocky zvládnul v kratším čase, ale pravda, přidal si k tomu ještě pořádnou dávku dílů, to "Sultan" zvládne za tři hodiny. Nečiní tak lépe, ale zase ne o tolik hůře. Hrdina je správně ovládaný nemocemi, ale nakonec jde pořád za láskou a snaží se pro ni bojovat, anebo alespoň na jejím základě se drží dál. Souboje velmi dobré, a to o ně vlastně ani tolik nejde.

Sundown (2016) - 15 %
Chlapci si chtějí trochu povyrazit, a tak se bez vědomí rodičů vydají do Mexika, kde si chtějí trochu užít a jeden chce zviditelnit svůj vlog. Tohle se trochu zvrtne, jsou v tom šlapky, ale jen lehce, je v tom mexický mafián, pořádně divný, a hlavně je v tom kopa nudy, která ten film posouvá kupředu neskutečně pomalu.

Žádné komentáře:

Okomentovat