středa 12. října 2016

Maximum Ride, Tallulah, The Adventures of Panda Warrior, The Bet, The Black Gestapo


Maximum Ride (2016) - 30 %
Taková levná verze "X-Menů", kde je šest speciálních dětí, které se někdo snaží dostat, aby s nimi mohli dělat nějaké ty experimenty, případně s nimi ovládnout svět a podobné blbosti. Děti se snaží unikat, je to trochu vztahové, ale nemůžu si pomoct, na tohle se prostě dobře nekoukalo a dost mě to nudilo.

Tallulah (2016) - 60 %
Ellen Page mi opět ukázala, proč ji nemám rád a prostě nikdy mít rád nebudu. Její herectví je mi prostě protivné. Ale i když mi byla protivná, na tenhle film se díky jeho bizarní zápletce, která je pojata celkem vážně, dalo koukat. Navíc to má i nějakou tu myšlenku v závěru. Jsou zde fajn vedlejší postavy.

Když do vás pořád perou americké animované filmy, které mají prostě vymazlenou animaci, tak pak se na filmy jako "The Adventures of Panda Warrior" koukáte nevěřícně. Jak je možné, že se ještě něco takového točí a jde to třeba i do kin, někde... Na tohle se prostě nedá koukat, navíc ani příběh není originální, i když pravda, do Číny sedí.

The Bet (2016) - 30 %
Taková buranská, ale vlastně romantická komedie o tom, jak je možné tím, že přefiknete dvanáct holek, mezi nimi i svou lásku, získat vlastně to, co chcete, a k tomu i tu milovanou, a to i přesto, že ona o sázce moc dobře ví. Tohle je tak ujeté, až by to mohlo být vtipné, ale bohužel takové to opravdu není.

The Black Gestapo (1975) - 50 %
Čekal jsem, že to bude o dost větší nářez, než co jsem nakonec dostal, myslel jsem, že to bude pořádně drsné, ale snímek se spokojuje jenom s pár scénami, které skutečně stojí za to. Třeba spláchnutí, to mě opravdu dostalo. Jinak se ale jede spíše na nudu a na spoustu keců, té akce tolik není.

Žádné komentáře:

Okomentovat