pondělí 24. října 2016

Barbie: Ve hvězdách, Batman Unlimited: Mech vs. Mutants, Brother Nature, Citizen Soldier, Compadres


Barbie: Ve hvězdách (Barbie: Star Light Adventure, 2016) - 40 %
Taková celkem klasická Barbie, akorát s tím rozdílem, že je to přeneseno do vesmíru, kde má prokázat, jaká je skvělá velitelka právě se rodící skupiny mladých odborníků. Samozřejmě, že se to neobejde bez nějakého toho morálního poučení. Zajímavé jsou některé grafické designy vesmírných potvůrek.

Na ten průměr si to v komiksových filmech celkem snadno sáhne. Je tu docela dost akce, je tu dost záporáků a nakonec se zde objeví i trocha toho humoru. To vede k tomu, že film rozhodně neurazí, jen prostě ani nenadchne. Další snaha superzločinců, která je od počátků odsouzená k jednoznačné záhubě.

Brother Nature (2016) - 60 %
Nějak se mi tahle komedie prostě líbila. Todd je skvělá praštěná postava, která má výborné nápady a v některých fázích vymýšlí vážně parádní šílenosti. Roger je pak díky tomu ve skvělém kontrastu. Scéna s rybou je naprosto nezapomenutelná, stejně tak i záchrana na jezeře. Nenápadné, ale příjemné pokoukání.

Citizen Soldier (2016) - 40 %
Dokumentární film o tom jak to také v současné době může vypadat, pokud jste voják, a jak to s vámi také může dopadnout. Je to takové hezké memorandum za ty, kdo už s námi nejsou, myslím, za americké vojáky, ale já nejsem z těch, kdo se prostě obdivuje tomu, co vojáci dělají. Ano, je to rozhodně šílená práce, ale oni si ji vybrali.

Compadres (2016) - 50 %
Klasický buddy movie, kdy se dá dohromady nesourodá dvojice, která má řešit určitý případ. V tomhle případě je to trochu jednoduchá cesta za pomstou a záchranou jedné ženy, ale má to svoje dobré momenty, které mě pobavily. Asi jsem na tenhle typ buddy movies trochu ujetý, protože mě vždy trochu dostanou.

Žádné komentáře:

Okomentovat